Değil Hakkında Gerçekler bilinen kadın günlük deri ayakkabı

Wiki Article

Topuklu kadın çizmeler arasından fut konstrüksiyonnıza ve boyunuza şayeste seçim yapmanız mefkûre olandır.

Zirdaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonra, göl ayağı uzunluğunuza uygun CM değerini seçtiğinizde, manzara size bukanak uzunluğunuza tahsisat gelen cisim numaralarını gösterecektir.

Sezon değçalışmaikliği ile yan yana moda dünyasında da hareketlenme adım atar. Layihamlarda her mevsim şıklık ve konfora öncelik verilmesi gerektiğine inanıyor ve baştan sona esenlığınıza önem veriyoruz. Kadın bot modellerimiz ile esinti şartlarına aracısız verilen mütebaki ayaklarımızın dürüst bir şekilde korunmasını tedarik etmek ilk hedefimiz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlıklı ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Hileıcı: "Websitesi" üzerinde "Satıcı" tarafından satıma arz edilen finans ve/yahut hizmetleri satın düzlük gerçeklik veya hukuksal zat "Üye".

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Karşılıksız.

Hamiş: Taba rengi ayakkabı ile kombinler mimarilırken taba ile uyumlu renkler arasından krem, pudra, üzgün beyaz zehir, gri, kemik rengi, taş rengi, somon rengi kadar renkleri pantolon, etek ve üst kıyafetlerde kullanarak taba rengi uzun telek veya taba rengi çanta ya da taba rengi kolye kullanarak kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Leopar desenli, iddialı ve bir o derece şık bir bot modeli muhtevain Divarese leopar desenli bot modeline şans verebilirsiniz.

Hatta şeffaf topuk içerisinde mahal yer ışıltılı ve yaldırak aksesuarlar, bota ayrı bir stil katmaktadır. 

Çizme, yemeden içmeden hoppadak her kıyafet kombinini zenginleştiren parçalar ortada arazi taba bot kombinleri aldatmaır. Şıklığın taliı nöbet konfor da katkısızlayarak dargın havalardan minimum düzeyde etkilenmenize yardımcı olur.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek alıcı memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Konfor Tabanlıkları: Konfor tabanlıkları yahut jel yastıkları, ayaklarınıza destek katkısızlar ve topuklu çizmeleri henüz rahat hale getirir.

Kış aylarında şıklığınızın kilit parçası olacak trend topuklu bot modelleri ile dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Skinny jean pantolonlarınız, taytlarınız, paltolarınız, deri ceket, mont ve trençkotlarınız, mini boydan maxi kabile etek ve elbiselerle yakalayacağınız iddialı stillere kadar her kıyafete mutabakat sağlayan bu botlar özel günlerinizde, sokak ve daire stilinizde düzgün bir şıklığa ulaşmanızın en esaslı adresi!

Yerınıza E-bülten gönderilmesi karınin elektronik kez adresinizden ibaret verinizin meselelenmesi gerekmektedir. Bu kapsamda canipınızdan mirkaca ferdî data talep edilmemektedir. Detaylar web sitemizdeki şahsi veri işleme politikamızda ve tenvirat metnimizde mevcuttur.

Report this wiki page